Rekrytointi

Suomenmaan Puhelinpalvelut - Osa-aikainen vaihteenhoitaja Kuhmoon

Suomenmaan Puhelinpalvelut hakevat Kuhmoon positiivisen asenteen omaavia asiakaspalveluhenkisiä, kommunikaatiotaitoisia ja työstä voimaa saavia persoonia osa-aikaiseen työhön vaihteenhoitopalveluun tasaamaan palveluidemme ruuhkahuippuja.

Palveluajat ovat 24/7/365, eli työ sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin aina opintojen rinnalla suoritettavasta päätoimeksi. Tämän päivän palvelumaailmassa kielitaito on tärkeä työvälineesi ja toivommekin hakijoilta sujuvaa englannin sekä ruotsin kielen osaamista.

Hakemukset TÄTÄ kautta.

 

Suomenmaan Puhelinpalvelut - Vaihteenhoitajia osa-aikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen

Etsimme joukkoomme positiivisen asenteen omaavia asiakaspalvelutaitureita kokoaikaisiin tai osa-aikaisiin työsuhteisiin ensisijaisesti vaihteenhoidon työtehtäviin Ouluun ja Joensuuhun.

Haussa on hymyileviä, tunnollisia ja reippaita persoonia vastaamaan suuren ja monipuolisen asiakasjoukkomme puheluihin. Tavoitteemme on, että jokainen puhelu hoidetaan huolellisesti ja hyvällä palveluasenteella asiakaskohtaisten ohjeistusten mukaisesti tehokkaiden ja nykyaikaisten järjestelmien tukemana. Tämän päivän palvelumaailmassa kielitaito on tärkeä työvälineesi, kuten myös halu palvella hymyssä suin. Olethan kehityksen tuuliin mukaansa tempautuva ja muutokseen mahdollisuutena suhtautuva tämän päivän tekijä, joka omalla olemuksellaan tuo positiivisuuden myös työkaverin päivään.

Oulun hakemukset TÄTÄ kautta
Joensuun hakemukset TÄTÄ kautta